Būkite savo vynuogyno šeimininkas – prestižinis turtas


Jei norite ieškoti parduodamo „Prestige Property Group“ parduodamo vynuogyno turto, spustelėkite šią nuorodą.

Du dalykai, kuriuos labiausiai mylime pasaulyje, yra saulė ir vynas, ypač kai jie derinami vienas su kitu. Daugeliui iš mūsų vynuogyno turėjimas užsienyje yra didžiausia gyvenimo būdo fantazija, todėl nuo vynuogių iki taurės, štai mūsų apytikslis vadovas, kaip tapti meistrišku vyndariu ir nuostabiomis savybėmis, kurios gali paversti jūsų fantazijas realybe.

Vynuogių pagrindai

Vynuogės yra daugiametis augalas, o tai reiškia, kad jie auga arba žydi pavasarį ir vasarą, o rudenį ir žiemą miršta. Kruopštus genėjimas yra būtinas, nes be žmogaus įsikišimo vynuogė gali greitai tapti krūminiu lapų ir šakų netvarka. Sutvarkytas vynmedis taip pat yra laimingas vynmedis ir tai padeda išauginti kokybiškas vynuoges.

Gali praeiti geri dveji metai, kol naujas vynmedis bus paruoštas vynuogėms, kurios gali būti naudojamos vyno gamybai. Pirmieji dveji metai yra sukurti taip, kad vynmedžiai galėtų sukaupti gyvybiškai svarbių maistinių medžiagų atsargas ir išvystyti stiprias šaknis. Bet kokios augančios gėlių kekės paprastai nupjaunamos, nes tokiame jauname vynmedžio vaisius gali pakenkti jo ateičiai. Iš esmės net vynuogės turi vaikščioti, kad galėtų bėgti.

Paprastai trejus metus vynmedis gali duoti tinkamos kokybės vaisių ir tai darys iki 30 metų. Kartą 30 hitų, kaip ir aš, gamyba labai sulėtėja ir kai kurios vyninės gali klijuoti etiketę „senieji vynmedžiai“.

Norėdami sužinoti daugiau apie nekilnojamąjį turtą, spustelėkite paveikslėlį:

Gražus vynuogynų dvaras su įspūdinga pilimi, su vaizdu į upę su panoramine terasa ir puikiomis galimybėmis užsidirbti pajamų.

Tobulo vynuogyno auginimas

Kai kalbama apie vynmedžių auginimą, genėjimą ir dresavimą, visi nusistovėję vynuogių auginimo regionai linkę taikyti specifinį metodą, pagrįstą vietos klimatu ir reljefu, taip pat, žinoma, konkrečia vynuogių veisle.

Aukšti vynmedžiai su aukštais kamienais pakelia vynuoges aukščiau virš žemės, padidindami saulės spindulių poveikį ir oro srautą, o tai savo ruožtu sumažina grybelinių infekcijų tikimybę. Šis metodas daugiausia naudojamas vėsesnio klimato zonose, kur yra didesnis drėgmės lygis.

Kita vertus, žemi vynmedžiai su trumpu kamienu yra skirti sumažinti vynuogių saulės poveikį, o tai svarbu karštesniuose auginimo regionuose.

Be aukščio, vynmedžių atstumas taip pat yra svarbus. Labai sausuose regionuose vynmedžiai yra toliau vienas nuo kito, kad padidėtų jų gebėjimas gauti maistines medžiagas iš dirvožemio. Drėgnose arba gerai drėkinamose vietose vynmedžiai nutolę vienas nuo kito padidins produkcijos lygį, tačiau įspėjame, kad tai taip pat sumažins kokybę.

Norėdami sužinoti daugiau apie nekilnojamąjį turtą, spustelėkite paveikslėlį:

Parduodamas vyno turtas su vaizdu į kaimą Cognac, Puatu-Šaranta
Puiki galimybė įsigyti vyno dvarą, esantį Konjako rajone, su 135,66 arų vynmedžiais.

Vynuogių gyvavimo ciklas

Žiema yra susijusi su genėjimu ir, be tikrojo derliaus nuėmimo, tai bus viena brangiausių, svarbiausių ir daug laiko reikalaujančių veiklų jūsų vynuogyne. Supraskite tai neteisingai ir jums bus sunku ką nors nuimti. Nors mes nekalbame apie Edwardo Scissorhands topiary lygius, jūs turite žinoti, kas yra susiję su skirtingais genėjimo būdais ir kiekvieno iš jų poveikį jūsų vynmedžiams.

Yra du skirtingi metodai: genėjimas iš cukranendrių arba genėjimas, o kiekviename vynuogyne naudojama sistema iš anksto nustatoma vynuogyno projektavimo procese. Tai reiškia, kad tais atvejais, kai kyla problemų dėl gamybos pertekliaus ar nepakankamo kiekio, galite keisti vynmedžių dresavimo būdą kiekvieną sezoną, tačiau, kaip ir daugumoje dalykų, jei jis nesulūžęs, jo netaisykite.

Atėjus pavasariui, balandis ir gegužė siūlo pirmuosius naujos gyvybės ženklus jūsų vynmedžiams, kai pradeda skleisti pumpurus. Pumpurai šiuo metu yra labai gležni, o baisūs balandžio liūtys gali turėti rimtų pasekmių ekstremaliomis formomis. Beaujolais mieste, Prancūzijoje, 2016 m. derliaus laikotarpiu sezoninės krušos audros, deja, išnaikino 100 % kai kurių vynuogynų pumpurų.

Kai pumpurai prasiskverbia, kai kurie vynuogininkai nusprendžia nugenėti žemyn nukreiptus ūglius, kad liktų tik į viršų nukreipti ūgliai ir sumažėtų pasėlių dydis. Taip yra todėl, kad sumažinus kiekį pagerėja kokybė, nes vėlesnės vynuogės, kurioms leidžiama augti, yra daug labiau koncentruotos.

Kaip vasaros hitai, birželio ir liepos mėnesiais pradeda atsirasti jaunų kekelių, kurios ilgainiui virs vynuogių kekėmis. Kai jie sunoksta per vasarą, jų spalva pasikeis nuo žalios ir geltonos iki nuostabiai rožinės, raudonos ir violetinės spalvos, o bręstant didėja cukraus kiekis. Tai tikrai nuostabiausias metų laikas vynuogyne, nes jūsų sunkaus darbo vaisius tiesiogine prasme galite pamatyti ir įvertinti visoje jų šlovėje.

Rudens derlius. Derlius nuimamas kažkada nuo rugsėjo iki lapkričio, kai vynuogės pasiekia patarlės „saldžiąją vietą“. Tai lemiamas momentas, kai pasiekiamas tobulas brandos laipsnis, o vynuogių augintojai ir derliaus nuėmėjai kiaurą parą renkasi vynuoges, kol dar ne vėlu. Pasirinkus, laikas įvykti magijai.

Norėdami sužinoti daugiau apie nekilnojamąjį turtą, spustelėkite paveikslėlį:

Parduodama 17-ojo amžiaus pilis ir vynuogynas Bergerake, Akvitanijoje
Žavi 17-ojo amžiaus pilis ir vynuogynas, esantis ramioje ir privačioje vietoje Bergerac mieste, Akvitanijoje, iš kurio atsiveria kvapą gniaužiantys kaimo vaizdai.

Nuo vynuogių iki stiklo

Tikslus derliaus nuėmimo procesas priklausys nuo laiko, technikos ir technologijos, priklausomai nuo vynuogių, regiono ir gaminamo vyno rūšies. Tačiau dažniausiai kiekvienas vyno derlius apims šiuos pagrindinius vynuogių prie vyno etapus:

‌• Nuskinkite vynuoges

‌• Sutrinkite vynuoges

‌• Rauginkite vynuoges į vyną

‌• Sendinkite vyną

‌• Išpilstykite vyną į butelius

Rinktis

Vynuogės iš vynmedžio pjaunamos žmogaus rankomis su žirklėmis arba mašinomis. Daugelis teikia pirmenybę tradiciniam žmogaus metodui, kad išvengtų galimybės, kad technika nepadarytų žalos vynmedžiams ar žemei.

Nuskintos ir surinktos vynuogės išvežamos rūšiuoti, nulupamos ir lengvai susmulkinamos, o prieš klausiant: ne, nereikia nusimauti kojinių, šiais laikais visa tai daroma mašina.

The Crush

Baltajam vynui vynuogės perkeliamos į presą, kad būtų galima išspausti sultis ir palikti odelę. Tada grynos sultys perkeliamos į rezervuarus, kur nuosėdos nusėda ant rezervuaro dugno, o po tam tikro nusistovėjimo laikotarpio sultys filtruojamos į kitą rezervuarą, kuriame nėra nuosėdų, paruoštų fermentacijos procesui.

Raudonajam vynui naudojamos tos pačios vynuogės, tačiau praleidžiate spaudimo etapą, o vietoj to vynuogės kartu su odele patenka tiesiai į kubilą ir pradeda fermentuotis. Taip raudonasis vynas įgauna spalvą.

Fermentacija

Paprasčiau tariant, fermentacija yra tada, kai cukrus virsta alkoholiu. Ant vynmedžio vynuogės pasidengia mielėmis, pelėsiu ir bakterijomis, kurios visos išsiskiria lengvo smulkinimo metu. Supylus tinkamos temperatūros vynuogių sultis į kubilą, šios mielės sultyse esantį cukrų pavers alkoholiu ir anglies dioksidu.

Raudonojo vyno atveju, kai šis anglies dioksidas išsiskiria, vynuogių odelės pakils į paviršių, todėl vyndariai turi kelis kartus per dieną „perpumpuoti“ arba „pramušti“ skystį, kad odelės liestųsi su sultys.

Senėjimas

Kalbant apie tobulo butelio brandinimą, vyndariai turi keletą galimybių, kurios priklauso nuo to, kaip norite, kad jūsų galutinis produktas būtų skonis. Galite brandinti metus ar mėnesius ąžuolo statinėse arba nerūdijančio plieno, amerikietiško ąžuolo ar prancūziško ąžuolo, skrudinto ar neutralaus…. Pasirinkimas yra didelis!

Išpilstymas

Kai įsitikinsite, kad jūsų vynas pakankamai brandintas, jis bus paruoštas išpilstymui. Baltieji vynai gali būti paruošti po kelių mėnesių, o raudonieji vynai užtrunka ilgiau, o prieš išpilstymą paprastai reikia brandinti 18–24 mėnesius.

Išpilstytas į butelius, žinoma, yra tik vienas dalykas – užkimškite kamštelį, atsisėskite ir mėgaukitės. Sveikinu, mano draugai!

Norėdami sužinoti daugiau apie nekilnojamąjį turtą, spustelėkite paveikslėlį:

Graži 17 hektarų sodyba su 32 akrų vynmedžiais, 20 minučių nuo Bergerac istorinio miesto centro.

Nors, žinoma, vyno gamyboje yra šiek tiek romantiškumo (ypač po mėginių paėmimo!), neabejotinai kiekviename cikle yra daug darbo, o už kiekvieno puikaus butelio sėkmės slypi ir menas, ir mokslas. Nuo dirvožemio PH lygio ir klimato sąlygų iki niokojančių ligų ir nugarą laužančio darbo – neturėkite iliuzijų, kad turite būti pasirengę investuoti daug energijos į produktyvių vynuogynų auginimą. Tačiau sunku dirbti atneša didelę sėkmę, o nuosavas vynuogynas tikrai gali pasiūlyti tobulą gyvenimo būdą užsienyje.

Daugiau informacijos.

Norėdami gauti daugiau informacijos apie bet kurią iš šiame straipsnyje pateiktų savybių, spustelėkite atitinkamą nuorodą arba spustelėkite atitinkamą (-us) paveikslėlį (-ius), kad užpildytumėte užklausos formą. Arba spustelėkite šią nuorodą ir ieškokite daugiau „Prestige Property Group“ parduodamų vynuogynų nuosavybės.

Jei turite kitų klausimų, susisiekite su mumis čia.



Source link

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -